• Vandaag besteld morgen in huis
 • 30 dagen de tijd om te retourneren
 • Beste krabpaal winkel 2020
 • Gratis verzending bij 75 euro

Op zoek naar een mooie tafelklok? Klok24 heeft prachtige tafel klokken die u kunt plaatsen op elk meubel in uw huis. Tafelklokken zijn prachtige decor elementen in uw woonkamer. Vandaag besteld is vaak morgen al in huis.

Filter

Refine results

Search

Search

Search

Search

Kleur

Kleur
 • Wit (3)
 • Bruin (1)
 • Geel (1)
 • Roze (1)
 • wit,geel (1)
 • wit,zwart (1)

Prijs

Prijs

Merk

Merk
 • Walplus (8)

Beoordeling

Beoordeling
 • 5 out of 5 5 stars (0)
 • 4 out of 5 4 stars& up (0)
 • 3 out of 5 3 stars& up (0)
 • 2 out of 5 2 stars& up (0)
 • 1 out of 5 1 star& up (0)

Vorm

Vorm
 • figuur (4)
 • rechthoekig (2)
 • vierkant (1)

Materiaal

Materiaal
 • pvc (8)

Tafelklok kopen?

Wanneer u een tafelklok heeft, moet u nadenken over de kleur van uw tafelklok. Het is erg belangrijk dat de kleur van de tafelklok gecombineerd wordt met de kleur van uw meubels. En kies een klok die bij uw stijl past. Er zijn zoveel verschillende klokken. Je kunt kiezen voor een moderne klok of een klassieke klok.

Je kunt ook een mooie klok kopen met bijzondere materialen, bijvoorbeeld een klok in een houten kistje met een glazen voorkant is erg exclusief!

Dus u vindt het leuk om een klok in uw kamer te hebben en u wilt een klok die u ook kunt zien als het donker is? Als u een klok in gedachten heeft die bedoeld is voor op tafel, dan zult u zeker blij zijn met een tafelklok. Een tafelklok is een klok met een nogal decoratief ontwerp en een grote wijzerplaat die u van de andere kant van de kamer kunt lezen. Er zijn veel verschillende ontwerpen waaruit u kunt kiezen, en ook al denkt u misschien dat het ontwerp de prijs van een klok bepaalt, u kunt veel verschillende stijlen en prijzen vinden.

Tafelklokken voor op tafel

Lang voor de uitvinding van de klok werd de zonnewijzer gebruikt om de tijd te meten. De zonnewijzer is een eenvoudig optisch instrument dat de zonnetijd meet, in tegenstelling tot de standaardtijd. De zonnewijzer maakt gebruik van een schaduw die door de zon wordt geworpen om aan te geven hoe laat het is. Het woord "zonnewijzer" komt van de Latijnse woorden "solis" en "diarium" die "zon" en "dag" betekenen. Een zonnewijzer moet zowel op de geografische als op de astronomische meridiaan worden gericht. De geografische meridiaan is een denkbeeldige lijn die van de noordpool naar de zuidpool loopt. Het noordelijke uiteinde van de lijn is de noordpool en het zuidelijke uiteinde is de zuidpool

Tafelklokken zijn klokken die ontworpen zijn om op een tafel of een ander plat oppervlak te worden geplaatst, in plaats van aan de muur te worden opgehangen. Vóór de komst van het kwartsuurwerk waren tafelklokken de standaard tijdsaanduiding voor thuis, en zij genieten van een recente opleving in populariteit als decoratief artikel. Al eeuwenlang zijn tafelklokken een symbool van status en rijkdom, en nu kan iedereen genieten van het prestige van het bezit van een klok die ooit toebehoorde aan de rijken en machtigen.

Tafelklokken voor op uw dressoir

De oorsprong van de klok is verloren gegaan in de nevelen van de tijd. De moderne mens vond ze terug in de Romeinse en Griekse beschavingen. Ze werden gebruikt als functionele tijdsaanduiding en als versiering van huizen en openbare gebouwen.

Een tafelklok is een mooie aanvulling op elk dressoir of ander meubelstuk. Een tafelklok is niet alleen praktisch, maar voegt ook een mooi decoratief element toe aan uw huis. Natuurlijk, als je een tafelklok gaat kopen, wil je er zeker van zijn dat hij er mooi uitziet. Gelukkig zijn er veel verschillende stijlen tafelklokken. Als u in de markt bent voor een nieuwe tafelklok, bekijk dan de vele verschillende stijlen die we beschikbaar hebben.

Een klok hoeft niet altijd aan de muur

Een klok hoeft niet altijd aan de muur te hangen: tegenwoordig zijn er niet minder dan drie soorten klokken. We leggen de verschillen tussen de drie uit, en geven advies over hoe u de juiste klok kiest.

Tafelklokken zijn een mooie en subtiele manier om de tijd aan te geven. Ze worden geplaatst op de tafel in de woonkamer, de keukentafel, het nachtkastje of elke andere tafel die vaak wordt gebruikt. De kamer wordt niet langer gedomineerd door de wijzerplaat van de klok, maar de klok zit onopvallend op zijn ereplaats.

Wandklokken zijn zeer zichtbaar in huis. De wijzerplaat is goed zichtbaar vanuit de woonkamer en

De meeste mensen denken dat een klok altijd aan de muur moet hangen. Ze hebben het mis. Sinds het begin van het digitale tijdperk hebben mensen geprobeerd klokken interessanter te maken, en in het proces hebben sommigen zeer creatieve klokken ontworpen. Je kunt nu klokken kopen in de vorm van een bloem, klokken die van papier zijn gemaakt, en zelfs digitale klokken die eigenlijk horloges zijn.

Prachtige tafelklokken van Klok24

De beste ingang tot de wereld van Klok24 is ons assortiment tafelklokken, die allemaal prachtige wijzerplaten hebben en in hun eigen unieke standaard van verschillende vormen en maten zitten. U vindt bij ons allerlei verschillende ontwerpen, van klokken met een rustieke uitstraling tot klokken met een modern tintje. De tafelklokken zijn ook verkrijgbaar in alle verschillende materialen, zoals hout, marmer en metaal.

Wilt u een unieke tafelklok in huis hebben? Dan moet u Klok24 bezoeken, waar u allerlei soorten kwaliteitstafelklokken vindt die aan alle smaken en voorkeuren zullen voldoen. Klok24 biedt een breed scala aan verschillende klokken, van tafelklokken tot grootvadersklokken, van koekoeksklokken tot horloges, allemaal met een breed scala aan verschillende kleuren, vormen en materialen. Er is voor elk wat wils.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle