• Vandaag besteld morgen in huis
 • 30 dagen de tijd om te retourneren
 • Beste krabpaal winkel 2020
 • Gratis verzending bij 75 euro

Stationsklok

Op zoek naar een prachtige stationsklok? Wij hebben de mooiste stationsklokken die precies aansluiten op het design van de klok die u vindt op het trein station. Wij staan voor hoge kwaliteit en snelle levering, vaak al de volgende dag in huis.

Filter

Refine results

Search

Search

Search

Search

Kleur

Kleur
 • Wit (1)
 • zwart (2)
 • bruin,zwart (1)

Prijs

Prijs

Merk

Merk
 • Balvi (2)
 • United Entertainment (2)

Beoordeling

Beoordeling
 • 5 out of 5 5 stars (0)
 • 4 out of 5 4 stars& up (0)
 • 3 out of 5 3 stars& up (0)
 • 2 out of 5 2 stars& up (0)
 • 1 out of 5 1 star& up (0)

Vorm

Vorm
 • rechthoekig (2)

Materiaal

Materiaal
 • abs (2)
 • bamboe,staal (1)
 • staal,abs,pvc (1)

Stationsklok kopen?

In Nederland spelen de spoorwegen een belangrijke rol in het dagelijks leven van het land. Er zijn 12 hoofdlijnen en 40 kleinere lijnen. Elke dag reizen er meer dan 100 miljoen mensen over de Nederlandse spoorwegen. Al deze mensen kijken minimaal 1 keer op de stationsklok! Deze stations klok kunt u nu ook zelf kopen voor bij u zelf in huis.

De stationsklok is het hart van het station, en het is dan ook van cruciaal belang dat u over een mooie en betrouwbare klok beschikt. De stationsklok is immers verantwoordelijk voor de stiptheid van het hele station! Wij hebben daarom een ruim assortiment stationsklokken, en zijn er trots op dat wij het grootste aanbod stationsklokken van Nederland hebben. Uiteraard bieden wij ook stationsklokken aan uit andere landen, zoals het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Stationsklok als toevoeging aan uw interieur

Wie aan de stationsklok denkt, denkt aan een klassiek, elegant uurwerk. De stationsklok heeft een lange geschiedenis en is een waar icoon binnen de wereld van klokken. U koopt een stationsklok niet alleen omdat u hem mooi vindt, u koopt hem omdat hij bij u en uw stijl past. U weet dat hij langer meegaat dan welke andere klok ook en nooit uit de mode raakt.

De stationsklok is een klok die in de zomer met de zon meegaat en in de winter rond het gebouw. Dit is een geweldige manier om de buitenkant van uw huis er aantrekkelijker en interessanter uit te laten zien. Station klokken zijn erg populair en zijn ook verkrijgbaar in een verscheidenheid van stijlen en kleuren.

Stationsklokken net als bij de NS

Onze favoriete klok is de NS klok, en we zijn blij u te kunnen meedelen dat u nu een klok kunt kopen die er net zo uitziet als de NS klok, maar die u ook thuis kunt gebruiken. Deze klok ziet er net zo uit als de NS klok en hij heeft een paar extra functies. Zo vertelt deze klok u bijvoorbeeld hoe laat het is, maar ook hoe laat het in Moskou is.

De klokken op de stations verschillen in ontwerp, maar ze zijn allemaal gebaseerd op het ontwerp dat voor de Nederlandse stations werd gebruikt. Wij hebben klokken met een bepaald ontwerp, die wij in voorraad houden. Dit ontwerp wordt het "NS-design" genoemd.

Echte kwaliteits stationsklokken

Het is tijd om een nieuwe stationsklok te bouwen! Je hebt twee keuzes, een standaard model, gemaakt door een Nederlands bedrijf dat ze elk jaar produceert. Of u kunt een klok nemen die door een echte klokkenmaker van de grond af is opgebouwd. We zullen de voor- en nadelen van beide soorten klokken bekijken.

Ik ben een klokkenverzamelaar. Eerst was het de grootvaderklok, toen kreeg ik een opwindklok en nu heb ik een paar stationsklokken. Ik hou van oude dingen en voor mij is de stationsklok prachtig. Ik moet toegeven dat ik een zwak heb voor oude gadgets zoals de radio en ook voor oude auto's. Natuurlijk hou ik meer van oude auto's omdat ze oud zijn.

Stationsklokken zijn de trend van 2021

Volgens Timekeeping World, een blog gewijd aan de kunst en wetenschap van het klokkijken, zullen stationsklokken in 2021 het uurwerk overnemen als de populairste manier om de tijd bij te houden. "De vraag naar stationsklokken is enorm gegroeid, meer dan welk ander uurwerk dat we hebben gevolgd," zegt een vertegenwoordiger van Timekeeping World. "We voorspellen dat het het enige apparaat wordt waar mensen naar kijken om erachter te komen hoe laat het is."

Stationsklokken zijn de trend van 2021, wordt er gezegd. Stationsklokken zijn de trend van 2021, dat is niet zo. Maar in de periode tussen 2020 en 2021 zien we wel een aantal nieuwe trends in de markt voor stationsklokken. De meest prominente is de fusie tussen digitaal en analoog. Er is gezegd dat stationsklokken de trend van 2021 zijn, dat is niet zo. Maar in de periode tussen 2020 en 2021 zien we wel een aantal nieuwe trends in de markt voor stationsklokken. De meest prominente is de fusie tussen digitaal en analoog.

lockcogusercartmagnifiercrossmenuchevron-downcross-circle